Voor elke gelegenheid iets passends


Een koffietafel reserveren is nodig bij diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een doop- of communiefeest, maar ook aan bijeenkomst zoals een begrafenis of crematie. In alle gevallen kunt u terecht bij ‘T Patronaat in Kerkrade. In overleg kunt u de receptie na een uitvaart eveneens in onze horecagelegenheid houden, net als een doop of communie.

Onze locatie beschikt namelijk over diverse zalen die zich perfect ontlenen voor allerhande bijeenkomsten. Zo kunt u voor een uitvaart gebruik maken van een van onze ruimtes, waarmee u uw overleden dierbare misschien precies het cachet meegeeft dat hij of zij verdient. Uiteraard is dit geheel naar wens aanpasbaar. Voor een doop- of communiefeest toveren we een van de ruimtes om voor een geweldig feest.


Koffietafel inclusief versnapering

Op een koffietafel hoort koffie (of thee), met cake of een andere versnapering erbij. Wij bieden u dan ook koffie, thee, vlaai, broodjes en diverse kaas vleeswaren en soep aan. U kunt de tafel uitbreiden met kroketten, pasteitjes en andere warme hapjes. Ook hier geldt weer: iedere gelegenheid is uniek en vraagt zijn eigen invulling. Vandaar dat er nog veel meer te realiseren valt. Wilt u bijvoorbeeld een koffietafel ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie? Snakt u naar een borrel op de late namiddag als de dopeling slaapt? Een uitgebreide lunch na de kerkdienst? Geen probleem! U vraagt, wij bedienen.


Neem voor uw koffietafel in Kerkrade contact op met ’T Patronaat Kerkrade en wij gaan graag voor u aan de slag. U bereikt ons via tel. +31 (0) 654220350 of via Email: info@patronaat.eu

Tevens kunt ook ook contact met ons opnemen via ons online contactformulier, deze is te vinden op onze contact pagina.